fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

S-a stins din viață Martin Tudor, avrigeanul care a apărat poarta Stelei

Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, originar din orașul Avrig s-a stins din viață astăzi la vârsta de 43 de ani. Din primele investigații se pare că Martin Tudor a suferit un infarct. Acesta a fost găsit în locuința sa din Reșița, în jurul orei 10.

“Federația Română de Fotbal regretă dispariția, la vârsta de 43 de ani, a lui Martin Tudor, fost antrenor cu portarii la echipa națională a României. Sincere condoleanţe familiei și celor apropiați!”, transmit reprezentanții FRF.

Martin Tudor a mai avut problemă la inimă și în 2019, într-un cantonament în Turcia. Fostul portar era atunci în staff la Chiajna și i s-a făcut rău. A fost dus de urgență la spital și eliberat după o zi. De atunci, a evitat să vorbească despre asta
Martin Tudor s-a născut la Avrig, pe 10 iunie 1976. A debutat în Divizia A la Jiul Petroșani la 20 de ani, pe 14 iunie 1997, într-un meci Jiul – Petroul 0-1.

În 1997, Martin Tudor a semnat cu Olimpia Satu Mare, iar după doar doi ani a ajuns la Steaua și s-a impus rapid în poarta echipei roș-albastre, câștigând duelul cu Eugen Nae și Tibi Lung și fiind decisiv în victoriile Stelei.

La Steaua a jucat până în 2005, bifând 126 de partide în prima ligă. A strâns 8 meciuri în competițiile continentale pentru gruparea bucureșteană, dintre care două în sezonul 2004-2005, când echipa s-a calificat în primăvara europeană.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si