fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

S-a semnat contractul cu operatorul stației de sortare și staţiei de compostare Șura Mică și al stației de sortare Cisnădie

Zilele acestea a avut loc Adunarea Generală a asociaţilor ADI ECO Sibiu, la care au participat președintele ADI ECO Sibiu, Marcel Luca, directorul executiv ADI ECO Claudia Iordănescu și viceprimarul Municipiului Sibiu, Virgil Popa, alături de reprezentanţii asociaților din Zona 1 Sibiu si Zona 2 Avrig.

În cadrul ședinței s-a aprobat atribuirea și încheierea contractului de Delegare prin concesiune a gestiunii activității de operare a Stației de sortare și Stației de compostare Șura Mică și a Stației de sortare Cisnădie cu Asocierea S.C. Brantner Environment S.R.L. – S.C. Schuster & Co Ecologic S.R.L. – S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L.Astfel, în urma Hotărârii de atribuire, ADI ECO Sibiu  a semnat contractul mai sus menționat, în valoare de 74.440.038 lei fără TVA, derulat pe o perioadă de 10 ani. ADI ECO Sibiu a organizat anul trecut procedura de licitaţie publică pentru desemnarea operatorului staţiei de sortare Şura Mică, staţiei de sortare Cisnădie şi staţiei de compostare ŞuraMică. În urma anunțului de participare publicat în SEAP, au fost depuse 2 oferte, declarate de către Comisia de evaluare ca fiind admisibile și conforme: oferta operatorul S.C. Iridex Group Import Export S.R.L. cu o valoare a contractului de 78.589.013 lei și oferta depusă de ASOCIEREA S.C. Brantner Environment S.R.L. – S.C. Schuster & Co Ecologic S.R.L. – S.C. Brantner Servicii Ecologice S.R.L. cu o valoare a contractului de 74.440.038. Cea din urmă a fost declarată câștigătoare de către Comisia de evaluare ADI ECO Sibiu, având un preț mai mic decât cel al ofertantului SC Iridex Group Import Export SRL. Raportul de evaluare întocmit de către Comisia de licitaţie a fost menţinut ca temeinic şi legal atât de către CNSC cât şi de către Curtea de Apel Alba Iulia, prin respingerea contestaţiilor formulate de SC Iridex Group Import Export SRL.

Etichete:

Recomandam sa citesti si