fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

S-a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD la un accident rutier grav pe DN14

S-a intervenit de urgență cu un echipaj SMURD, un echipaj de pompieri militari alături de un echipaj SAJ, unde s-a acordat îngrijiri medicale pentru patru persoane.

Două persoane cu atac de panică au refuzat transportul la spital iar alte două persoane un bărbat de cca 23 de ani ( șoferul autoturismului) și o femeie de aproximativ 31 de ani au fost transportate la CPU Mediaș, conștiente și policontuzionate. Celelalte persoane(nu se cunoaște numărul) s-au autoevacuat din microbuz înainte de sosirea forțelor.

„Pe DN 14, la km. 48, în zona localității Târnava, într-o curbă la dreapta, șoferul unui autoturism condus spre Mediaș pierde controlul direcției de deplasare, pătrunde pe contrasens și intră în coliziune cu un microbuz care circulă din sens opus. Microbuzul este destinat transportului de persoane, șofer în vârstă de 53 de ani, plus doi pasageri, toți 3 cetățeni străini.”, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

În urma impactului, șoferul autoturismului, medieșean în vârstă de 23 de ani și o pasageră din microbuz, 31 de ani, au suferit vătămări corporale și au fost transportați la spital conștienți. În zona producerii accidentului, traficul se desfășoară alternativ.

„Ca urmare a producerii accidentului rutier au rezultat scurgeri de combustibil pe carosabil, iar echipajul de pompieri militari a intervenit pentru sablarea carosabilului.”, potrivit reprezentanților IPJ Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si