fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

S-a dat startul înscrierilor la „Zilele Sportive Rășinari 2021”

S-a dat startul înscrierilor la „Zilele Sportive Rășinari 2021”

Reprezentanții acțiunii „Zilele Sportive Rășinari 2021” au anunțat startul înscrierilor, eveniment al cărei ediții cu numărul XII este programat vineri, 15 octombrie, începând cu orele 09.30, la Rășinari. În cadrul proiectului, dedicat copiilor și tinerilor vor fi competiții de fotbal, cros, tenis de masa și șah. Printre observatorii la proba de șah se află și primarul comunei Rășinari, Bogdan Bucur, un mare iubitor al acestui sport, numit și sportul minții.

Startul competițiilor sportive va fi la Baza Sportivă Rășinari Arena cu cros și fotbal. Competițiile care vor încheia ziua dedicate acțiunilor sportive vor fi cele de tenis de masă care va avea loc în Centrul de tineret Rășinari și cea de șah la Primăria comunei Rașinari.

Activitățile sportive se vor desfășura după un regulament iar câștigătorii vor fi rasplătiti cu premii de către organizatori , Primăria Comunei Rășinari, Direcția Județeana pentru Sport și Tineret Sibiu și Asociația Clubul Sportiv “ Păltiniș” Rășinari:

  • „Crosul Toamnei 2021” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu și primar/ masculin și feminin, la Baza Sportivă Rășinari Arena.
  • „Cupa Păltiniş- fotbal” se desfășoară pe categorii de vârstă gimnaziu si primar, la Baza Sportivă Rășinari Arena, dupa regulamentul Federatiei Romane de Fotbal .
  • „Cel mai bun şahist” se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria comunei Rașinari.
  • „Cupa tenis de masa 2021” se desfășoară în Centrul de Tineret Rășinari.

Se va impune purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de distanțare atăt în spațiul exterior căt și interior. Deplasarea participanților la Baza Sportivă Rășinari Arena se va face autobus care va pleca din centrul comunei la h 09.00.

Parteneri proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari, Școala Sava Popovici Barcianu Rășinari, Școala „Octavian Goga” Rășinari.

Proiectul este cofinanțat de către Primăria Comunei Rășinari în cadrul Agendei Sportive prin Asociația Sportivă Păltiniș Rășinari și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului (P1- Program de centre de tineret al MTS și P2- Program Sportul pentru Toți al MTS).

Etichete:

Recomandam sa citesti si