fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

S-a dat startul înscrierilor la școlile de poliție

De astăzi, 13 mai, se fac înscrieri pentru cei care doresc să aplice la o școală de poliție. Reprezentanții Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu transmit că a început recrutea candidaţilor pentru participarea la sesiunile de admitere organizate în 2019 și ianuarie 2020 în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne.

Cererile-tip de înscriere se vor primi începând cu data de 13 mai până la data limită de 24 mai 2019, pentru Academia de Poliție „Al.I. Cuza” București și instituţiile de învăţământ superior ale M.Ap.N şi SRI şi şcolile postliceale ale M.Ap.N și 15 noiembrie pentru şcolile postliceale ale M.A.I. – sesiunea ianuarie 2020.

Admiterea la Academia de Poliţie ,,Alexandru Ioan Cuza” se va desfășura în perioada 22 iulie – 13 august 2019.

Activităţile specifice înscrierii, desfăşurării probelor eliminatorii şi a probei de verificare a cunoştinţelor sunt stabilite şi planificate prin regulamentul concursului de admitere, disponibil pe pagina oficială a instituţiei de învăţământ.

Şcolile postliceale ale M.A.I. organizează concursurile de admitere în perioada 10 – 23 ianuarie 2020, conform graficelor/calendarelor mediatizate de către unităţile de învăţământ.

Înscrierile se fac la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, din municipiul Sibiu, str. Revoluţiei nr.4 – 6, în zilele de marţi şi joi, între orele 10,00 – 15,00 de unde se pot primi informaţii privind documentele de înscriere, respectiv pentru întocmirea dosarelor de candidat, tematica şi bibliografia de concurs. Relaţii suplimentare pot fi obţinute de la Serviciul Resurse Umane, telefon 0269/208311 şi pe site-ul http://sb.politiaromana.ro.

Etichete: