fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

S-a dat startul concursului “Descoperă comorile Rășinariului”

S-a dat startul concursului "Descoperă comorile Rășinariului"

Momentul mult așteptat a venit! Concursul de cultură generală “Descoperă comorile Rășinariului”, ediția I, este lansat. Concursul rămâne deschis participării în perioada 1 iunie – 8 iunie 2021(odată început jocul, întrebările se vor afișa automat; veți avea posibilitatea de a relua o parte din întrebările la care nu ați răspuns corect; dacă veți ieși din greșeală din joc, îl puteți relua de unde s-a întrerupt, apăsând “Resume”) Link concurs: https://quizizz.com/join?gc=02712282

Este suficient să ai între 9 și 99 de ani, o adresă de mail validă, să cunoști sau să vrei să descoperi comori ascunse despre cea mai frumoasă comună din Mărginimea Sibiului! Câștigătorii primelor trei locuri vor primi premii din partea organizatorilor, care, cu siguranță le vor aminti mulți ani de acum înainte că au descoperit comorile Rășinariului. Câștigătorii vor fi anunțați online și vor fi premiați în cadrul evenimentului “COOLtura de pe strada mea”, organizat la Rășinari la finalul lunii iunie 2021.

„Întrebările din concurs și documentația aferentă ne-au fost oferite de domnul MANIU ILIUȚ, rășinărean cu o vastă cultură generală, pentru care dragostea pentru locurile natale nu se va stinge niciodată. Contribuția domniei sale ne-a fost de un real folos. Vă mulțumim și ne înclinăm cu respect. Mulțumim pentru sprijin Primăriei comunei Rășinari, Asociației “Rășinari confluențe europene” și GAL Mărginimea Sibiului.”, transmit organizatorii.

 

Etichete: