fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

S-a dat startul competiției “Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu”

S-a dat startul competiției "Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu"

Consulatul Republicii Austria la Sibiu a organizat sâmbătă, 6 Februarie 2021, cea de-a X-a ediţie a “CUPEI DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY”, competiție care a avut loc pe Pârtia B, a domeniului Arena Platoș din Păltiniș, județul Sibiu.

Scopul acestei competiții este de a promova practicarea schiului – sport național austriac – în judetele din circumscripţia Consulatului Republicii Austria la Sibiu – Sibiu, Alba, Brașov, Mureș, Harghita, Covasna.

“CUPA DE SKI A CONSULATULUI AUSTRIEI LA SIBIU-LIQUI MOLY” este o competiție pentru amatori, însă sunt asteptați să se înscrie și să participe toți iubitorii acestui sport de iarnă.

Jandarmii montani sunt prezenți în zonă pentru ca acest concurs să se desfășoare în condiții de siguranță, dar și pentru verificarea respectării măsurilor de protecție pentru prevenirea și combaterea pandemiei de Covid-19.
Respectați măsurile de protecție individuală, iar dacă vă aflați într-o situație dificilă solicitați sprijinul jandarmilor montani.
S-a dat startul competiției "Cupa de Ski a Consulatului Austriei la Sibiu"
Etichete:

Recomandam sa citesti si