fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

S-a aprobat organizarea concursurilor pentru 79 de posturi vacante în cadrul Spitalului Județean

SCJU Sibiu anunță că Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a comunicat astăzi, 18.08.2023, faptul că în ședința Guvernului României a fost aprobată organizarea concursurilor/examenelor pentru ocuparea unui număr de 79 de posturi vacante existente la nivelul instituției.

Odată cu intrarea în vigoare a Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2023 privind unele măsuri fiscal-bugetare, prorogarea unor termene, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, au fost suspendate organizarea concursurilor sau a examenelor privind ocuparea posturilor vacante sau temporar vacante. În conformitate cu prevederile actului normativ anterior indicat, SCJU Sibiu a transmis în atenția Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației memorandumul prin care a solicitat deblocarea celor 79 de posturi vacante.

Precizăm că, pentru majoritatea dintre aceste posturi a fost inițiată procedura de organizare a concursului, însă nu s-a finalizat prima etapă, respectiv selecția dosarelor, motiv pentru care a fost suspendată procedura de ocupare a acestora.

Menționăm că, detalii referitoare la organizarea și desfășurarea concursurilor/examenelor vor fi publicate pe site-ul spitalului: www.scjus.ro.