fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate MATERIAL ELECTORAL Politica

Ruxandra Cibu Deaconu, mesaj către sibieni: „Puteți spune, cu votul vostru, în ce direcție vor merge lucrurile în Sibiu”

Candidata Alianței Dreapta Unită la Primăria Sibiu a transmis sibienilor un mesaj prin care îi încurajează să meargă la vot, duminică, în care le reamintește oamenilor că votul lor contează, că votul lor poate schimba direcția în care se îndreaptă Sibiul.

„Dragi sibieni, duminică sunteți chemați nu doar să votați ci și să credeți în viitorul vostru.

Să credeți în puterea voastră de a schimba un oraș, de a trece peste dezamăgiri și speranțe neîmplinite.

Duminică trebuie să credem că fiecare om din acest oraș contează și că fiecare pas pe care îl facem împreună ne poate purta mai aproape de orașul pe care ni-l dorim și pe care îl merităm cu toții.

Unii dintre voi ați votat, în trecut, pentru promisiuni care au rămas nerespectate. Sunteți nemulțumiți, ați devenit indiferenți și v-ați întrebat de multe ori „De ce să mai votez?”.

https://www.youtube.com/watch?v=I-o_5D6kuMY

Alții ați refuzat de fiecare dată să aveți încredere în candidați pe care nu-i cunoașteți și ați preferat să vă vedeți de problemele voastre.

Eu vă spun acum, cu toată convingerea și din toată inima: merită să faceți ceea ce copiii voștri vor să faceți. Să folosiți această oportunitate pentru a schimba viitorul vostru și al copiilor voștri.

Voi puteți schimba un oraș, așa cum milioane de alți oameni au schimbat orașe și țări în această lume.

Voi puteți spune, cu votul vostru, în ce direcție vor merge lucrurile în Sibiu: spre viitor, spre dezvoltare, sau stând pe loc, în jurul unor promisiuni care întârzie să fie realizate?

Este momentul să treceți peste îndoieli, întrebări și gânduri. E momentul să mergeți și să folosiți ștampila cu care veți decide următorul capitol din viața voastră, a copiilor voștri și a întregii familii.

E timpul să votați pentru Sibiul modern, orașul pe care l-ați visat și pe care îl puteți avea.

Copiii voștri nu vor mai pleca de lângă voi, seniorii noștri vor zâmbi în parcuri, voi veți putea spune că ați făcut ce trebuie. Împreună vom putea spune că ne-am împlinit visul: Sibiul minunat pe care îl merităm.

Stă în puterea voastră să votați pe 9 iunie”.

Puteți citi Programul de Guvernare Locală pentru Sibiu pe pagina https://RuxandraCibu.ro

Comandat de USR, parte a Alianței Dreapta Unită. COD AEP: 21240009

Leave a Comment