fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Rugby: CSȘ Șoimii Sibiu a cucerit locul 6 la Turneul Braz 7s

Echipa de rugby a Clubului Sportiv Școlar Șoimii Sibiu a participat, în perioada 25 – 26 mai, la turneul Braz 7s, desfășurat în Franța, la Vitré (Ille-et-Vilaine).

Turneul a reunit 16 echipe de juniori și tineret de niveluri diferite. La finalul primei zile, echipa antrenată de Răzvan Borcan și Călin Fugigi a intrat în turneul pentru locurile 1-8, clasându-se pe locul 2 din grupa sa, cu un egal, o victorie și o înfrângere.
În ziua a doua, sibienii au pierdut două meciuri și au câștigat unul, astfel că, la finalul turneului, echipa CSȘ Soimii Sibiu a ocupat un meritoriu loc 6.

”Suntem foarte fericiți că am întâlnit echipe superioare, dar și de nivelul nostru. Fiecare meci, fie câștigat sau pierdut, a fost o lecție foarte utilă în dezvoltarea sportivă a fiecărui jucător, atât pe teren, cât și pe bancă. Dincolo de rezultate rămâne experiența acumulată în meciurile împotriva unor echipe specializate în jocul de rugby în 7. Pe această cale, mulțumim gazdelor de la ARC Vitré pentru primire, conducerii Clubului Șoimii Sibiu și Primariei/Consiliul Local Sibiu pentru că au făcut posibilă această deplasare, aceasta fiind o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sportivă”, au declarat antrenorii Răzvan Borcan și Călin Fugigi, după încheierea competiției.

Rugby: CSȘ Șoimii Sibiu a cucerit locul 6 la Turneul Braz 7s