fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Rotaract Sibiu: Proiectul caritabil „O cană de fericire” revine în Târgul de Crăciun

În perioada 27 noiembrie- 3 decembrie, magia sărbătorilor de iarnă învăluie întreg Sibiul, iar una dintre cele mai prestigioase asociații de voluntariat – Rotaract Sibiu găzduiește cea de-a cincea ediție a proiectului de suflet ,,O cană de fericire” în Târgul de Crăciun al urbei noastre, aflat în Piața Mare.

Printr-o donație de 25 de lei, vă puteți bucura de spiritul Crăciunului savurând o cană de ceai sau vin fiert, ori dăruind persoanelor dragi o cană cu model festiv, contribuind, de asemenea, la cauza acestui mandat – dotarea și echiparea Spitalului Clinic Județean de Urgență din Sibiu cu aparatură medicală care poate fi utilizată în cadrul mai multor secții.

Vă invităm să contribuim împreună la îmbunătățirea serviciilor medicale, ameliorând calitatea vieții pacienților și producând un impact semnificativ în actul terapeutic.

Apreciem în mod deosebit sprijinul și susținerea tuturor sponsorilor și partenerilor noștri: Rotary Sibiu, Interact Sibiu, Boromir, GLS, Ifm, Consilo Web, Schwarz, DTA Service, Visma, Jidvei, GSD, Symphony by the Lake, JIFA, Misam, Magic FM, Târgul de Crăciun din Sibiu, Cineplexx, Trans Agape, Refresh Cleaning, Naturo Juice.