fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

ROMGAZ are o nouă sucursală în Chișinău

Astăzi, 16 mai 2024, a fost înregistrată la Agenția Servicii Publice a Republicii Moldova, în Registrul  de Stat al persoanelor juridice, Sucursala ROMGAZ din Chişinău.

 

Prin Hotărârea nr. 32/2024, Consiliului de Administrație al ROMGAZ a aprobat înființarea unei sucursale de furnizare gaze în Republica Moldova și efectuarea demersurilor de înregistrare a  acesteia sub denumirea „Societatea Națională de Gaze Naturale ROMGAZ SA Mediaș – Sucursala  Chișinău”.

 

Răzvan POPESCU, CEO ROMGAZ: Demersul înregistrării Sucursalei ROMGAZ la Chișinău se înscrie în sfera acțiunilor pe care compania le derulează în scopul extinderii activității de furnizare gaze la nivel regional, obiectiv prevăzut în strategia companiei pentru perioada 2021 – 2030. ROMGAZ dorește să contribuie la asigurarea securităţii în aprovizionare cu gaze naturale în Republica

Moldova, iar pasul făcut azi asigură premisele atingerii acestui deziderat.

 

Aristotel JUDE, Director General Adjunct ROMGAZ: „În perioada imediat următoare, ROMGAZ va realiza demersurile necesare obținerii licenței de furnizare gaze naturale pe teritoriul Republicii Moldova. Suntem convinşi că prezenţa ROMGAZ în Republica Moldova şi tranzacționarea gazelor naturale pe piaţa centralizată din Republica Moldova va contribui eficient la liberalizarea pieţei

gazelor naturale din această țară şi la crearea premiselor necesare stabilirii unui preț real în beneficiul consumatorilor.

Leave a Comment