fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Actualitate

Rolland Torok provocare pentru fanii: #StămAcasăȘiNuCedăm!

În această perioadă în care suntem sfătuiți să stăm în casă, jucătorii clubului de baschet CSU Sibiu își doresc să păstreze comunicarea cu suporterii. Astfel, băieții lui Dan Fleșeriu își provoacă fanii să posteze pe pagina de Facebook a clubului comentarii cu desene sau cu mesaje optimiste, dedicate atât comunității galben-albastre, cât și personalului l medical aflat în prima linie, pentru toți cei angrenați în lupta cu această pandemie. Rolland Torok a fost primul baschetbalist care a dat startul provocării. Vezi aici filmulețul și desenele realizate t de acesta.

“Zilele acestea primim cele mai puțin optimiste vești, dar comunitatea #CSU a fost mereu #PUTERNICĂ pentru că a fost mereu #UNITĂ! Optimismul și rațiunea trebuie să ne conducă zi de zi. Arată-ne cât de optimist ești! Postează în comentarii un desen sau un mesaj optimist comunității galben-albastre, personalul medical aflat în prima linie, pentru toți cei angrenați în lupta cu această pandemie. Jucătorii tăi preferați îți vor transmite și ei mesaje și te încurajăm să le share-uiești pe pagina ta, folosind hashtag-ul #StămAcasăȘiNuCedăm!”, transmit reprezentanții Clubului BC CSU Sibiu pe pagina lor de Facebook.

Pivotul orădean, Rolland Torok, a semnat în 2019 pentru doi ani contractul cu formația lui Dan Fleșeriu.

Rolland Torok (2.03m, 28 de ani, născut în Oradea) vine de la U BT Cluj Napoca, formație alături de care a cucerit un titlu național, trei Cupe și două Supercupe”, se menționează în comunicatul CSU Sibiu.

Rolly a jucat la Oradea până în 2012, atunci când a ales să-și testeze capacitățile în campionatul Ungariei. Aici el a jucat pentru Jaszbereny și Kormend, echipă alături de care a jucat și în grupele Eurochallenge (2014/2015), având în 6 meciuri medii de 8.8 puncte și 3.6 recuperări.

Etichete:

Recomandam sa citesti si