fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Rokan a cucerit 8 medalii la Romanian International Cup

Opt medalii au obținut sportivii clubului Rokan Sibiu, la competiția de karate Romanian International Cup 2022, desfășurată la Sibiu, în 8 octombrie. La probele de kata și kumite, sportivii sibieni au obținut un loc I, două locuri II și cinci locuri III, clasând clubul Rokan pe locul 15 din 50 de cluburi participante la competiția de karate Kyokushin Full Contact.

Concursul internațional, găzduit de Sala Transilvania, a reunit 340 de sportivi cu vârste cuprinse între 10 și 21 de ani, de la 50 de cluburi din Bulgaria, Suedia, Polonia, Republica Moldova, Ucraina, Ungaria, Croația și România. Competiția a fost un prilej de testare și definitivare a loturilor naționale, în vederea participării la Campionatul European din luna noiembrie, care va avea loc în Sofia, Bulgaria. Clubul Sportiv Rokan Sibiu, care are trei sportivi selectați în lotul național, a participat cu 20 de sportivi și antrenori.
Romanian International Cup 2022 a fost organizată de Clubul Sportiv Rokan Sibiu și Federația Română de Karate Kyokushin – Iko 2 și cofinanțată de Consiliul Județean Sibiu și Primăria Municipiului Sibiu.

„Le mulțumesc tuturor celor care ne-au ajutat la organizarea competiției, sportivilor pentru efortul depus și rezultatele obținute și, nu în ultimul rând, pentru sprijinul financiar oferit de Primăria Municipiului și Consiliul Județean Sibiu, prin Agenda Sportivă 2022”, a declarat Dan Tiuca, președintele Clubului Rokan Sibiu.

Rokan a cucerit 8 medalii la Romanian International Cup

Rokan a cucerit 8 medalii la Romanian International Cup

Rokan a cucerit 8 medalii la Romanian International Cup

Etichete:

Recomandam sa citesti si