fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Rock şi Baroc la Street Music Festival Sibiu

Rock şi Baroc la Street Music Festival Sibiu

Cea de-a cincea ediţie a Street Music Festival se va desfăşura în perioada 4 – 7 august şi aduce în atenția publicului o paralelă între muzica baroc și sound-ul puternic al muzicii rock din ultima jumătate de secol.Accesul publicului la toate evenimentele este gratuit.

“Ajuns la a V-a ediție, Street Music Festival își aduce în central istoric al Sibiului un mix de genuri muzicale. Am avut ediții dedicate muzicii ragtime și jazz,tango sau muzică clasică ,melodii românești și balcanice.Anul acesta vom explora tărâmul muzicii baroc şi al rockului.

Rock Baroc vine şi cu o premieră: 4 zile de evenimente,un atelier de creație pentru copii și spații noi de concert din central istoric al oraşului,precum Piața Aurarilor” a declarat Ciprian Dancu, preşedintele Asociaţiei Culturale Music On, organizatorul evenimentului.

Piesa “Nothing else matters” a trupei Metallica inclusă alaturi de un program baroc,va deschide  Festivalul în data de 4 august, ora 19.00. Celebra melodie va fi interpretată la orga Bisericii Evanghelice din Sibiu de către Steffen Schlandt.

Band-ul “Balkan Silk Road” revine la Sibiu cu cele mai noi piese și, bonus, o lansare de videoclip,într-un concert extraordinar  în Oldies Pub ,vineri 5 august la ora 20.00.

Sâmbăta 6 august explorăm spații cultural noi și mergem în Piața Aurarilor a asculta de la ora 19.00 un program de rock classic în interpretarea “4Tune Quartet” , urmat la ora 21.00 în Piaţa Huet de un recital al trupei “Zen Tango” care vor prezenta în premieră absolută cele mai noi creații de Tango din România.

Duminică 7 august, copiii sunt invitați de “Learn with music Sibiu” la o poveste muzicală despre Antonio Vivaldi urmat de un atelier de creație “Farbenlicht” cu Kristina Rațiu Demuth.

Festivalul se încheie cu proiectul musical “Legends” interpretat de flautistul Matei Ioachimescu și ansamblul PERCUSSIONescu.Led Zeppelin,Iron Maiden,Nirvana,Aerosmith sau Metallica sunt doar câteva nume prezentate într-un program electrizant,în Piața Huet,de la ora 20.00.

Programul  complet al festivalului  poate fi consultat pe site-ul  www.streetmusicfestivalsibiu.ro

Evenimentul este organizat de către Asociația Culturală Music ON și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Culturală.

Rock şi Baroc la Street Music Festival Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si