fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Robert Frățilă, vicecampion european

Sibianul Robert Frățilă și-a îmbogățit palmaresul cu un titlu de vicecampion european. Sportivul legitimat la CSȘ Șoimii Sibiu, pregătit de profesor Felicia Popa, a obținut medalia de argint la Campionatul Universitar European desfășurat în perioada 28-29 aprilie, la Cluj-Napoca. Performanța lui Robert este deosebită deoarece categoria la care a urcat pe podium – Men’s Physique – nu este categoria sa principală. Cu toate acestea, a reușit să-i surclaseze pe ceilalți 13 competitori.

”Într-o performanță de excepție, am reprezentat cu mândrie Universitatea <<Lucian Blaga>> Sibiu la prima ediție a Campionatului Universitar European! Am fost onorat să fac parte din echipa Federației Române de Culturism și Fitness și să intru în competiție alături de alți sportivi talentați”, mărturisește Robert Frățilă.

Șirul competițiilor internaționale continuă, pentru Robert. În perioada 3-7 mai, va reprezenta România la Campionatele Europene de juniori, din Spania. Datorită rezultatelor obținute anul trecut – de Campion Național și 5 titluri de vicecampion mondial (trei la individual și două titluri cu echipa), participând individual la 3 categorii diferite la Campionatul Mondial. Robert va reprezenta România la competiția mondială din Las Vegas, programată în perioada 4-6 august. Propunerea i-a fost făcută de chiar președintele Federației Române de Culturism și Fitness,  Gabriel Toncean.

”Doresc să  le mulțumesc, pentru susținere, domnului Florin Ioan Troancă – directorul CSȘ Șoimii Sibiu, doamnelor Simona Cretariu și Adela Roman, de la Fitness WELT, și domnului judecător Marius Mazilu”, a subliniat Felicia Popa, antrenoarea lui Robert Frățilă.