fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Robert Boboc: Nu m-aș fi văzut mai potrivit într-o altă carieră decât cea de fotbalist

CSC 1599 Șelimbăr a dat duminică, 10 octombrie, startul unui proiect prin intermediul căruia săptămânal își vor prezenta jucătorii din prisma omului din “spatele” rolului de fotbalist.

Robert Boboc dă startul acestei campanii. Mijlocașul central, Robert Boboc, a sosit la CSC 1599 Șelimbăr în vara acestui an și de atunci a reușit să devină un jucător important pentru echipa antrenată de Eugen Beza.

“CSC 1599 Șelimbăr și-a propus să vă prezinte săptămânal într-un mod diferit oamenii care fac parte din echipa de seniori! Ca jucători i-am prezentat deja, a sosit momentul să-I cunoaștem în afara terenului!”, transmit reprezentanții clubului șelimbărean de fotbal.

 

Robert, spune-ne ce pasiuni ai?

Robert Boboc: Pasiunea mea cea mai mare este fotbalul, dar îmi plac și alte sporturi, cum ar fi: tenisul de câmp și înotul.

 

Ce faci în timpul liber?

În timpul liber obișnuiesc să vizitez diverse locuri din țară, să merg la sală, la cinema și să să mă joc online cu prietenii mei, PUBG MOBILE și FIFA

 

Ce carieră ai fi ales dacă nu erai fotbalist?

Grea întrebarea aceasta, pentru că nu m-aș fi văzut mai potrivit într-o altă carieră decât cea de fotbalist. Dar, ținând cont că am terminat un profil real, eventual aș fi optat pentru un job în informatică.

 

Cum se relaxează Robert Boboc?

Cel mai bine mă relaxez acasă, uitându-mă la seriale. Tot în zilele libere prefer să evadez din zona urbană, îmi place muntele, îmi place să fiu înconjurat de natură, de liniște.

 

Mâncarea preferată și dacă gătești vreodată?

Îmi place prea mult mâncarea în general, ca să am una preferată, dar într-un top se clasează preparatele din vită. Iar despre gătit…nu cochetez cu acest domeniu.

Cum arată o zi fără fotbal pentru tine?

O zi fără fotbal pentru mine este o zi în care oricâte activități aș face, simt că lipsește ceva.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment