fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Rezultate frumoase pentru atleții de la Șoimii

Trei sportivi de la CSȘ Șoimii Sibiu au participat, în perioada 4-5 martie, la Campionatul Național de Atletism Juniori mari U20, desfășurat în sala de atletism ”Ioan Soter” din București. Atleții sibieni au reușit rezultate frumoase, într-un concurs foarte puternic, cu participare numeroasă, din toate cluburile din țară.

Adrian Robescu a cucerit medalia de bronz la săritura în înălțime (1,88 metri). ”Adrian a concurat extraordinar, ratând de puțin la 1,92 metri, ceea ce reprezenta un nou record personal pentru el. Vechiul lui record era de 1,91 metri, atins la Campionatul Național de Juniori 2, când a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion național. Am fost mulțumit de rezultat, având în vedere că anul acesta este prins cu pregătirea pentru examenul de bacalaureat”, apreciază profesorul Gabriel Băra, antrenorul lui Adrian Robescu. Celălalt atlet pregătit de Gabriel Băra, Andrei Bozdog, a obținut locul 8 la triplusalt, cu 13,17 metri.
Locul 4 a obținut Miriam Pascu, la proba de săritură în lungime fete. Atleta pregătită de profesorul Adrian Drăgan a sărit 5,38 metri.

”Îi felicit pe sportivi și le urez succes pe viitor, atât în plan sportiv, cât și în plan școlar!”, transmite profesorul Gabriel Băra, de la Clubul Sportiv Școlar Șoimii Sibiu.

Rezultate frumoase pentru atleții de la Șoimii