fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Rezultate deosebite pentru atleții CSS Șoimii Sibiu

Secția de Atletism a Clubului Sportiv Șoimii Sibiu a avut, în acest an, rezultate remarcabile, la competițiile naționale.

La Campionatul Național de copii 1 și 2, desfășurat în perioada 11 – 12 iunie, la Craiova, cei trei sportivi care au reprezentat CSS Șoimii Sibiu au înregistrat performanțe notabile. Akabah Shanice-Dzifa (12 ani) a cucerit două medalii de aur în probele de 200 metri, respectiv 300 de metri. Atleta a devenit, astfel, cvadruplă campioană națională, în 2022. Ruxandra Neacșu (13 ani) a câștigat medalia de argint în proba de 200 de metri garduri și s-a clasat pe locul 4 la proba de 60 de metri garduri. David Fliter (13 ani), aflat la primul concurs din carieră, a reușit să se claseze pe locul 6 la proba de 200 metri garduri, la mai puțin de o secundă de treapta a 3-a a podiumului!

Antrenorul celor trei atleți, profesorul Adrian Drăgan, este foarte mândru de elevii săi, cărora le prevede cariere strălucite în sport. “Shanice este una din marile speranțe ale atletismului sibian. Ruxandra este foarte talentată și sperăm să ajungă, în viitorul apropiat, pe prima treaptă a podiumului! David este foarte pasionat de sport, muncește mult și își dorește să ajungă un mare atlet și un recordman în proba de 400 metri garduri. Avem sportivi foarte talentați și ambițioși, cărora încercăm să le oferim condiții foarte bune de antrenament. Mulțumim Primăriei Sibiu pentru sprijinul acordat”, spune antrenorul Adrian Drăgan.

La Campionatul Național de cadeți, care a avut loc la Pitești, în perioada 28 – 29 mai, atleta Miriam Pascu (17 ani) a urcat de două ori pe podium. Sportiva de la CS Șoimii Sibiu s-a clasat pe locul 3 la săritura în lungime și a luat medalia de bronz la triplu salt. “Miriam este o fată foarte talentată, care reușește să-și împartă timpul și efortul între studiile școlare și sport, astfel încât să fie foarte bună în ambele!”, apreciază profesorul Drăgan.

Rezultate deosebite pentru atleții CSS Șoimii Sibiu

Rezultate deosebite pentru atleții CSS Șoimii Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si