fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Reuniune la Hilton, de Ziua Națională a Contabilului Român

Membrii Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați (CECCAR) Sibiu s-au reunit, la ora 14:00, la Hotelul Hilton din Dumbrava Sibiului. Alături de invitații lor, au sărbătorit Ziua Națională a Contabilului Român – 13 iulie.

Ajuns la cea de-a XIX-a ediție, care s-a desfășurat sub sloganul ”Tradiție pentru viitor. Evoluăm împreună!”, evenimentul a adus în prim-plan rolul important al profesiei contabile, al profesioniștilor care o practică pentru mediul economic și societate. Tema întâlnirii de astăzi – ”Contabilitatea criminalistică: adevărul din spatele cifrelor” – a adus în discuție rolul esențial al contabilității criminalistice, acela de a ajuta organizațiile să navigheze în siguranță în mediul financiar-economic complex, incert și volatil, de astăzi.

Evenimentul de la Hilton a inclus și festivitatea ”Topul local al membrilor CECCAR”, în cadrul căreia au fost premiați profesioniștii contabili care au obținut rezultate remarcabile în anul 2022.

Reuniune la Hilton, de Ziua Națională a Contabilului Român         Reuniune la Hilton, de Ziua Națională a Contabilului Român

Printre invitații CECCAR Sibiu s-au aflat senatorul Claudiu Mureșan, Octavian Isailă – președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Sibiu, Ianculescu Teodor – procuror al Parchetulului de pe lângă Tribunalul Sibiu, Ioana Leca – administratorul public al Primăriei Sibiu, Dorian Dăncăneț – directorul economic al Primăriei Sibiu și
Adriana Berchi – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Sibiu, biroul asistență contribuabili.

Etichete: