fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Reținut și cercetat pentru tâlhărie calificată

Arestat preventiv după ce ar fi încălcat ordinul de protecție provizoriu

La data de 2 martie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, din județul Dâmbovița, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, tânărul este bănuit că, în seara zilei de 1 martie a.c., în jurul orei 20,45, în timp ce se afla pe strada Rahovei din municipiul Sibiu, având fața acoperită cu cagulă și purtând mănuși, l-ar fi împins pe un sibian în vârstă de 16 ani și l-ar fi deposedat de telefonul mobil, după care ar fi fugit.

Pe strada Luptei, în baza semnalmentelor furnizate de victimă, presupusul autor a fost identificat și prins de echipajele de poliție și jandarmi care au efectuat verificări imediat după sesizarea faptei.

Persoana în cauză, asupra căreia a fost găsit și telefonul părții vătămate, a fost condusă și audiată la sediul Poliției Municipiului Sibiu, unde s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Față de tânărul bănuit de săvârșirea faptei polițiștii au luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu – Biroul de Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si