fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Reținut și cercetat pentru infracțiuni la regimul rutier

27 petrecăreți au fost amendați de polițiști în Dumbrăveni

La data de 10 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut un bărbat în vârstă de 24 de ani, din localitatea Jina, cercetat penal pentru săvârșirea de infracțiuni la regimul rutier.

În fapt, la data de 8 martie a.c., în jurul orei 00,30, bărbatul ar fi condus un autoturism pe DJ 106G, în localitatea Dobârca, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu un stâlp. După producerea evenimentului, șoferul a abandonat autoturismul, fiind identificat ulterior de către polițiști, constatându-se cu această ocazie că bărbatul nu a suferit vătămări corporale.

Din verificările efectuate a rezultat că persoana în cauză nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, iar autoturismul este neînmatriculat, numărul de înmatriculare aplicat pe mașină fiind fals.

Astfel, după administrarea probatoriului în cauză, față de bărbat a fost luată măsura reținerii 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente pentru a se dispune măsuri în consecință.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Orașului Miercurea Sibiului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

Etichete:

Recomandam sa citesti si