fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Reținut și cercetat penal pentru furt calificat

Autorul accidentului mortal din Blăjel a fost reținut pentru 24 de ore

În continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, la data de 19 februarie a.c., polițiștii Postului de Poliție Apoldu de Jos din cadrul Poliției Orașului Miercurea Sibiului au reținut un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Miercurea Sibiului.

În fapt, tânărul este bănuit că, în noaptea de 28/29 noiembrie 2021, ar fi sustras de pe raza comunei Apoldu de Jos o remorcă pe care era montat un echipament de întindere a cablurilor electrice, producând un prejudiciu de aproximativ 30.000 de euro.

Ca urmare a administrării probatoriului în cauză, la data de 19 februarie a.c., polițiștii au luat măsura reținerii presupusului autor al faptei pentru 24 de ore.

La data de 20 februarie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște a dispus aplicarea față de persoana în cauză a măsurii controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările continuă la nivelul Postului de Poliție Apoldu de Jos, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si