fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Reținut, cercetat pentru mai multe infracțiuni

Cercetat penal pentru amenințare și înșelăciune cu locuințe de închiriat

La data de 4 iulie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Șelimbăr au reținut un tânăr în vârstă de 16 ani, domiciliat în Șelimbăr.

În fapt, tânărul este bănuit că, în noaptea de ½ iulie a.c., ar fi sustras dintr-un imobil din localitatea de domiciliu cheile unei motociclete, din curtea unui alt imobil ar fi sustras motocicleta, după care ar fi condus-o pe mai multe străzi din Șelimbăr, fără a deține permis de conducere și fără ca vehiculul să fie înmatriculat.

În cauză se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, furt în scop de folosință, conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat.

Odată cu administrarea probatoriului în cauză, la data de 4 iulie a.c., polițiștii șelimbăreni au luat măsura reținerii tânărului pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat unității de parchet competente în vederea aplicării unei măsuri preventive.

Cercetările continuă la nivelulul Secției de Poliție Rurală Șelimbăr, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si