fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Restrictii de trafic în ziua Summitului

Data de 9 mai, atunci când în Sibiu se desfășoară Summitul șefilor de stat și guvern din Uniunea Europeană vor fi luate măsuri petru buna desfășurare a acestui eveniment. Printre acestea vor fi instituite și o serie de restricții de trafic.

Astfel, din 7 mai se va amenaja un culoar special de circulație între Aeroportul Internațional Sibiu și Piața Unirii, pentru transportul delegațiilor către locația de desfășurare a Summitului. Acest culoar se va amenaja prin delimitarea a două benzi de circulație din cele patru disponibile cu ajutorul unor balize. Până în data de 9 mai sibienii vor putea utiliza toate cele patru benzi, inclusiv acest culoar, restricțiile de circulație urmând să se instituie DOAR ÎN DATA DE 9 MAI, ÎNTRE ORELE 6 ȘI 20.

Culoarul de circulație pentru delegații va funcționa în data de 9 mai după cum urmează:

Pe șoseaua Alba Iulia, de la Aeroportul Internaţional Sibiu până la intersecția cu str. Turismului/str. Morilor, banda a doua a fiecărui sens de mers (cea de lângă axul drumului) va fi rezervată culoarului de deplasare a delegațiilor; sibienii pot folosi banda de lângă trotuar de pe fiecare sens de mers.

Pe șoseaua Alba Iulia, de la intersecția cu str. Turismului/ str. Morilor până la intersecția cu str. Bastionului, culoarul de deplasare a delegațiilor se va amenaja pe sensul de coborâre actual. Cele două benzi utilizate în prezent pentru urcare rămân la dispoziția sibienilor pentru circulația spre strada Dealului.

Pe strada Andrei Șaguna, de la intersecția cu str. Dealului/str. Bastionului până în Piaţa Unirii, culoarul delegațiilor oficiale se va realiza în contra sens, dinspre strada Morilor spre Piața Unirii, sibienii putând circula pe o singură bandă, dinspre bulevardul Victoriei spre strada Dealului.

Chiar dacă circulația nu se va închide pe aceste trasee, se recomandă sibienilor ca, în măsura în care este posibil și în funcție de direcția de deplasare, să aleagă rute ocolitoare pentru a evita blocajele în trafic.

Etichete:

Recomandam sa citesti si