fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Reprezentanții din industrie, retail și imobiliare își dau cu părerea despre noul PUG al Sibiului

Primăria a programat o întâlnire cu reprezentanții firmelor din industrie, retail și imobiliare, pe tema noului Plan Urbanistic General (PUG) al Municipiului Sibiu. Ședința de consultare publică va avea loc în 19 martie, de la ora 18:00, la Stadionul Municipal.

Cei care doresc să participe nu se pot duce pur și simplu la întâlnire, ci trebuie să se înscrie mai întâi completând un formular online, la adresa: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfMq_sDV2GABRxwnVgTD-veD-wbsWRhwD318nXO_Li0l0n5GQ/viewform

Prima consultare publică, la care au participat arhitecți și urbaniști, a avut loc în 6 martie. Sibienii interesați pot citi documentația PUG-ului propus accesând site-ul  https://www.sibiu.ro/primaria/pug  și își pot exprima opinia în format electronic, completând chestionarul de la adresa https://survey.alchemer.eu/s3/90680870/Chestionar-evaluare-PUG-Sibiu

Pentru cei care preferă formatul fizic, Primăria a expus planșele aferente PUG-ului în sala expozițională a Primăriei Sibiu. Expoziția poate fi vizitată de luni până vineri, între orele  9:00 – 17:00, iar sâmbăta și duminica între orele 9:00 – 13:00. Tot aici este deschis și un ghișeu de informare pentru cei interesați, unde specialiști din partea elaboratorului vor oferi informații și lămuriri. Programul acestui ghișeu este marțea între orele 12:00 și 14:00 și joia, între orele 17:00 și 19:00, pe tot parcursul perioadei de consultare publică.

Etapa consultărilor publice se va încheia în 17 aprilie, anunță Primăria Sibiu.

Elaborarea noului PUG este realizată de Asocierea SC Daedalus Proiect Sibiu/ Universitatea de Arhitectură și Urbanism Ion Mincu – Centrul de Cercetare, Proiectare, Expertiză și Consulting București / SC Intergraph Computer Services SRL, în baza unui contract încheiat cu Primăria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si