fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Reprezentanţi ai Crucii Roşii din Coreea de Sud, în vizită la Sibiu

crucea roşie coreea în vizită la sibiu

Doi reprezentanţi ai Crucii Roşii din Coreea de Sud, Jae Ryul Kim, directorul Departamentului de Relații Internaționale și Lee Hango, directorul Departamentului de Coordonare a crizei din Ucraina, au vizitat Crucea Roşie Sibiu. Cei doi au mers la Centrul de Colectare donații Zacaria, unde Crucea Roşie Sibiu livrează de trei ori pe săptămână fructe și legume proaspete, și Centrul Educațional ProUcraina, unde sunt găzduiţi 30 de copii preșcolari din Ucraina şi unde cei mici primesc hrană și diverse materiale pentru activități de petrecere a timpului liber, conform unui comunicat al Crucii Roşii Sibiu. Oaspeţii s-au arătat impresionaţi de activitatea de la Sibiu în privinţa ajutorării refugiaţilor din Ucraina.
„Au fost foarte impresionați de implicarea întregii societăți civile din Sibiu în problematica persoanelor din Ucraina dar și de activitățiie curente derulate de filiala noastră: Centrul Educațional din Gușterița, Banca de Alimente, Centrul Educațional de la Habermann Markt și de activitatea inedită desfășurată de pensionarii voluntari din cadrul Clubului de Aur care  le-au oferit decorațiuni realizate cu ocazia Paștelor”, spus Raluca Morar, directorul Crucii Roșii Sibiu

„Dragi prieteni de la Crucea Roşie Sibiu, a fost cu adevărat o onoare să vă cunosc şi să văd eforturile voastre depuse din toată inima în scop umanitar. Ceea ce am văzut nu sunt simple activităţi, ci spiritul original al Crucii Roşii. Sunt foarte impresionat şi sper să ne revedem cu toţii din nou”, a spus Lee Hango.
Cei doi oaspeţi din Coreea au vizitat și filiala Brașov a Crucii Roșii, iar mai apoi vor ajunge şi filiala din Suceava.

Etichete: