fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet Social

Reparaţii şi întreţinere pe drumurile din judeţul Sibiu

Drumuri și Poduri SA Sibiu a executat mai multe lucrări, în cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene, finanțat de Consiliul Judetean Sibiu.

Drumuri și Poduri SA Sibiu a executat lucrări de curățare cu peria mecanică a pistei de biciclete de pe DJ 106A Sibiu – Rășinari, plombări cu sort și emulsie pe DJ 105J DN 1 – Castelul de lut, DJ 105G Tălmaciu – Racovița, DJ 143C Săcel – Mag, DJ 106E Sibiel – Vale, DJ 106 Bârghiș și DJ 105 Agnita – Dealul Frumos. De asemenea, au fost montate indicatoare rutiere și limitatoare de viteză pe DJ 105G Tălmaciu – Racovița, iar pentru asigurarea scurgerii apelor au fost săpate șanturi de pământ (mecanizat) pe DJ143B DN – Rusciori, pe DJ106 între Ighișul Vechi și Alțâna și între Bârghiș și Agnita.

În săptămâna precedentă au fost făcute lucrări de pietruire executată mecanizat (la acostamente) pe DJ 105 Agnita – limita de județ Brașov și lucrări de pietruire executată manual pe DJ 105 între Agnita și Dealul Frumos, precum și lucrări de montare parapet metalic pe DJ 105 intrare Agnita, defrișări și toaletare (cu tocătoare cu braț) pe DJ 106G zona Gusu, lucrări de curățare a rigolelor betonate și defrișări pe DJ142B Boian – limita județ și DJ142C Dumbrăveni – limita județ. Lucrările de refacere a zidului de sprijin a podului din zona Răvășel (DJ 141A) km 22+600 au, de asemenea, fost finalizate.

Drumarii societății au participat, marți, 12 aprilie, la realizarea recensământului general al circulației rutiere, pe drumurile județene din județul Sibiu, organizat şi coordonat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), durata înregistrării fiind de 14 ore, în intervalul orar 06.00 – 20.00, conform Drumuri şi Poduri SA Sibiu din cadrul Consiliului Judeţean Sibiu.

Foto: Drumuri şi Poduri SA Sibiu

 

Etichete: