fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Reparații pe străzile Sibiului: 3 sunt gata, 6 sunt în lucru

Pe lângă plombarea gropilor care s-au cam înmulțit pe străzile Sibiului, drumarii de la Terra Building execută reparații ample pe arterele orașului. Lucrările s-au încheiat pe trei străzi – Justiției, Lucian Blaga (tronsonul dintre str. Independenței și Berăriei) și Calea Cisnădiei (tronsonul dintre str. N. Iorga și str. Gh. Dima).

Pe Calea Cisnădiei, s-a refăcut marcajul benzii speciale pentru autobuze și s-a marcat o zonă specială de viraj la stânga pentru traficul dinspre str. Plugarilor spre Calea Cisnădiei, care va facilita mult accesul de pe această stradă secundară pe o arteră aglomerată.

Reparații pe străzile Sibiului: 3 sunt gata, 6 sunt în lucru

Lucrările de reparații ample pe străzile din Sibiu sunt o activitate continuă, pe tot parcursul anului. Am început mai târziu anul acesta din cauza temperaturilor scăzute care s-au înregistrat până nu demult, dar am reușit până în prezent să finalizăm 3 străzi, alte 6 fiind în lucru. Pe rând, arterele care au nevoie de astfel de intervenții vor figura pe următoarele comenzi pe care le vom emite”, precizează Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Lucrările de reparații continuă pe șase străzi din municipiu. Pe străzile Călțun, Diaconu Coresi, Șerbota și Țițeica se lucrează în prezent la trotuare, la betonarea și refacerea stratului asfaltic. Ulterior, se va interveni pe carosabil, cu lucrări de frezare a stratului de uzură și turnare a unui nou strat. Pe străzile Garibaldi și Lirei, stratul vechi de asfalt a fost deja îndepărtat, iar așternerea noului strat e planificată pentru data de 9 mai, dacă vremea permite. Pentru execuția acestei operațiuni vor fi necesare închideri punctuale de trafic, anunță Primăria Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si