fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Reparații pe Autostrada A1. Sunt restricții în zonele Mohu și Săliște

Astăzi au început lucrările de asfaltare pe mai multe porțiuni din județul Sibiu ale Autostrăzii A1.

Sunt restricții de circulație la intrarea de pe drumul național pe autostrada A1 Sibiu-Sebeș, zona Mohu – Sibiu. Măsurile sunt necesare pentru efectuarea unor lucrări de asfaltare, anunță Direcția Regională de Drumuri și Poduri (DRDP) Brașov.

În următoarele zile, traficul va fi restricționat în nodul rutier Mohu, pe autostrada A1 în județul Sibiu. Circulația va fi deviată câte două zile pe bretelele de intrare din DN1 pe autostradă. Devierea este necesară pentru așternerea unui covor asfaltic pe corpul autostrăzii în vederea eliminării unor degradări. Vă rugăm să circulați cu prudență în zonă și să respectați semnalizarea temporară!”, transmite DRDP Brașov.

Reparații pe Autostrada A1. Sunt restricții în zonele Mohu și Săliște

Lucrări de reparații la carosabil se desfășoară și în alte zone ale autostrăzii, potrivit CNAIR: pe banda 1 și banda de urgență, calea 2 (sens Sebeș-Sibiu), în zona km 271+000 – 273+000 Apoldu de Sus – Săliște (județul Sibiu). Acestea se vor încheia joi, 22 iunie, la ora 18.30. Astăzi, până la ora 15.30, se fac lucrări de înlocuire a lămpilor de iluminat în interiorul tunelului Săliște – Cristian (km 264+050 – 264+600), sensul Sebeș-Sibiu. Restricții sunt pe banda 1 și cea de urgență, iar pe banda a doua se circulă îngreunat.

Etichete:

Recomandam sa citesti si