fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Medias

Religia și informatica, alte surprize plăcute pentru LTAS

Reluarea concursurilor și olimpiadelor școlare a fost de bun augur pentru Liceul Teoretic Axente Sever. Elevii au obținut rezultate excepționale la o varietate de discipline de invățământ precum istoria, geografia sau limba română. Iar lista nu se oprește aici, pentru că în varietatea de discipline de învățământ și-au făcut locul alte rezultate deosebite la religie și informatică.
În acest sens olimpiada județeană de religie, desfășurată sâmbătă 19 martie la Liceul Tehnologic de Construcții și Arhitectură Carol I din Sibiu, a adus cu sine clasări meritorii pe podiumul competiției. Sebastian Acatrinei din clasa a X-a Științele Naturii intensiv Engleză, a obținut premiul al doilea, cu nota 9.70. În ceea ce privește clasa a XII-a, aici podiumul a fost exclusiv medieșean, premiul al doilea și premiul al treilea fiind obținute de Ana Maria Boțoc și Daniela Hudea din clasa de Științele Naturii intensiv Engleză.
Performanțe au existat și la clasa a XI-a, dar de data aceasta la informatică. Sorina Ciobanu din clasa a XI-a Matematică Informatică a obținut mențiune la olimpiada de specialitate. Rezultatul este cu atât mai remarcabil, în condițiile în care competiția de informatică a fost dominată de colegiile naționale din municipiul Sibiu. La clasa a XI-a a mai participat și elevul David Avrămiță, din aceeași clasă de matematică informatică.
„Ne putem declara mulțumiți de bilanțul olimpiadelor și concursurilor școlare și extrașcolare reușit de elevii Liceului Teoretic Axente Sever, varietatea de discipline la care s-au obținut rezultate deosebite fiind o dovadă a bunei pregătiri a axentiștilor noștri și a implicării cadrelor didactice care i-au indrumat. Ii felicităm și le dorim succes la olimpiadele naționale și la alte competiții care se desfășoară in această primăvară.”, transmit reprezentanții școlii.
Etichete:

Recomandam sa citesti si