fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sibiu Sport

Red Bull Romaniacs închide bulevardul Coposu

Cea de-a XIX-a ediție a raliului hard enduro Red Bull Romaniacs se va desfășura în perioada 26-30 iulie, în Sibiu. Evenimentul reunește sportivi din peste 50 de țări, de pe toate continentele.

Competiția va debuta marți, 26 iulie, cu bine-cunoscutul Prolog, care va avea loc pe bulevardul Corneliu Coposu. ”Pentru buna desfășurare a evenimentului, se impun anumite restricții privind circulația și parcarea pe această arteră. Astfel, circulația pe b-dul Corneliu Coposu se închide:

• În perioada 23 iulie, ora 18.00 – 25 iulie, ora 23.30, pe tronsonul cuprins între străzile Berăriei și Independenței. Străzile Berăriei și Independenței vor rămâne deschise circulației. Accesul spre Parcarea Teatrului de pe b-dul Coposu, dinspre Piața Unirii, va fi posibil pe o singură bandă de circulație.
• În perioada 25 iulie, ora 23.30 – 27 iulie, ora 6.00, se va închide integral, între giratoriul de pe strada Constituției și cel din Piața Unirii. Riveranii vor avea totuși acces către proprietăți, pe o bandă de circulație. Șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare, pentru a evita blocajele”, precizează Mirela Gligore, șef Serviciu Comunicare al Primăriei Sibiu.

Etichete: