fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Sănătate

Rectorul Sorin Radu: ULBS a susținut și susține în continuare vaccinarea ca singură modalitate de a depăși această criză sanitară

În România, certficatul verde ar putea deveni obligatoriu pentru accesul în universități. Solicitarea vine de la Consiliul Național al Rectorilor, care vrea ca nimeni să nu mai poată intra în universități sau în campusuri fără să fie vaccinat, testat sau trecut prin boală. 

 

Un procent de peste 77% din cadrele didactice ale Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu s-au vaccinat împotriva Covid-19 la jumătatea lunii mai a acestui an. Detalii găsiți aici.

„Introducerea certificatelor verzi în universități este o propunere pe care Consiliului Național al Rectorilor a făcut-o Guvernului/Parlamentului, iar ea a fost votată în unaniminate, prin urmare și de către Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu. Reiterăm faptul că ULBS a susținut și susține în continuare vaccinarea ca singură modalitate de a depăși această criză sanitară.”, a transmis prof. Univ. Dr. Sorin Radu, rectorul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment