fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sarbatorile zilei

Rectorul AFT Sibiu: Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai frumoasă a istoriei româneşti

Rectorul AFT Sibiu: Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai frumoasă a istoriei româneşti

Mesajul lui Ghiță Bârsan, comandantul Garnizoanei Sibiu, rectorul Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” cu ocazia Zilei Naționale a României.

Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 a fost şi rămâne pagina cea mai frumoasă a istoriei româneşti. Măreţia ei constă în faptul că desăvârşirea unităţii naţionale, prin reunirea tuturor cetăţenilor români din Vechiul Regat, Transilvania, Basarabia şi Bucovina, a fost consemnată ca fiind fapta istorică a întregii naţiuni române.

Armata României, parte inseparabilă a societății noastre, a contribuit semnificativ la desăvârșirea teritorială a statului român. Astăzi, prin tot ceea ce face, demonstrează că este continuatoarea tradiţiilor de luptă ale poporului român, asumându-și misiunea de a garanta independența, suveranitatea și integritatea teritorială a României. Ca promotoare a valorilor şi tradiţiilor naţionale, contribuie semnificativ la educarea spiritului civic şi la respectarea valorilor şi simbolurilor naţionale de către membrii societăţii.

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, în numele tuturor militarilor din garnizoana Sibiu, adresez locuitorilor din comunitatea noastră locală cele mai calde urări de sănătate, împliniri profesionale, satisfacţii personale şi bucurii alături de cei dragi! Dificultățile pe care ni le creează pandemia generată de virusul COVID-19 le vom depăși doar dacă înțelegem toți că respectând cu strictețe recomandările specialiștilor îi vom putea proteja pe cei dragi nouă.

LA MULȚI ANI, ROMÂNIA!

LA MULȚI ANI, ROMÂNI!

Gl.bg. prof.univ.dr.ing. Ghiţă BÂRSAN

COMANDANTUL GARNIZOANEI SIBIU

Etichete:

Recomandam sa citesti si