fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Recensământul Populației și Locuințelor din Mediaș va avea loc în două etape

Începând cu data de 14 martie 2022 se va desfășura la nivel național Recensământul Populației și Locuințelor, iar Primăria Municipiului Mediaș susține această activitate de cercetare statistică de mare amploare, desfășurată ultima dată în anul 2011.

Recensământul Populației și Locuințelor va avea loc în două etape. Prima etapă, cea de autorecenzare, se desfășoară între 14 martie și 16 mai 2022. În acest stadiu, populația va putea accesa o aplicație web de acasă sau va putea apela la autorecenzarea asistată de un recenzor, în locurile special amenajate în acest scop de către Primăria Municipiului Mediaș.

A doua etapă, cea de recenzare clasică, se va realiza prin interviuri față în față la domiciliul cetățenilor, în perioada 16 mai – 17 iulie 2022.

Primăria Municipiului Mediaș va asigura pe toată perioada recensământului informarea corectă a populației, astfel că invităm cetățenii Mediașului să urmărească toate canalele de informare oficiale, în așa fel încât Recensământul Populației și Locuințelor să se realizeze în mod optim.

Etichete:

Recomandam sa citesti si