fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

Reabilitare rețea alimentare cu apă, reabilitare rețea canalizare pluvială pe strada Cibin III – Tronson cuprins între străzile Sebeș – Șoseaua Sibiului, Mun.

Compania Apa Târnavei Mari anunță demararea lucrărilor de reabilitare a rețelei de apă și de canalizare pluvială pe strada Cibin, tronsonul cuprins între străzile Sebeș – Șoseaua Sibiului, din municipiul Mediaș.

Practic, cu această investiție se finalizează proiectul început în toamna anului trecut, care a vizat reabilitarea canalizării pluviale și a rețelei de alimentare cu apă în zona străzii Cibin. Lucrarea „Reabilitare rețea alimentare cu apă, reabilitare rețea canalizare pluvială pe strada Cibin III – Tronson cuprins între străzile Sebeș – Șoseaua Sibiului” are valoarea de 361.285,40 lei și se derulează cu finanțare de la bugetul local al municipiului Mediaș, în baza HCL nr. 295/2017. Această etapă de lucru are în vedere reabilitarea rețelei de alimentare cu apă în lungime de 230 ml, executarea unui număr de 11 branșamente la condominii și a 2 hidranți. Reabilitarea rețelei de canalizare pluvială constă în executarea a 135 ml rețea canalizare pluvială, a 5 cămine și 15 guri de scurgere ape pluviale în carosabil. Zona de lucru este cuprinsă între intersecția străzii Cibin cu strada Sebeș și până la intersecția cu strada Șoseaua Sibiului. Menționăm faptul că lucrarea se va executa pe tronsoane, iar pe timpul derulării acesteia nu va fi necesară întreruperea circulației în zonă. Pe porțiunea de lucru vor fi semnalizări corespunzătoare, iar circulația se va desfășura în condiții de atenție sporită. Lucrarea  va fi executată de SC FEROTERRA SRL Mediaș, iar conform contractului, se va derula în perioada 18.09.2018 – 18.12.2018. Avem încredere că lucrările vor fi executate în conformitate cu graficul stabilit, astfel încât la finalizarea investiției cetățenii să se bucure de un grad sporit de confort și de servicii de cea mai bună calitate din partea operatorului Apa Târnavei Mari.

 Proprietarii de garaje și de autoturisme, din zona în care se vor desfășura lucrările, sunt rugați să elibereze amplasamentul pe durata desfășurării execuției, pentru a nu obstrucționa accesul utilajelor și pentru a evita producerea de accidente.

Etichete:

Recomandam sa citesti si