fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Răzvan Trisnevschi și Alex Ardelean s-au impus în competiția pe macadam de la Sibiu Rally Challenge

Duminică, pe circuitul de rally cross, s-au desfășurat ultimele confruntări din cadrul primei ediții Sibiu Rally Challenge.

La clasa mașinilor cu tracțiune integrală (4WD), lupta pentru victorie s-a dat între Florin Crișan (Subaru Impreza) și Răzvan Trisnevschi (Mitsubishi Lancer EVO IX).  În marea finală, care s-a desfășurat pe sistemul cel mai bun din trei manșe, Florin Crișan  a reușit să câștige prima mansă, după care Răzvan Trisnevschi a fost mai rapid în celelalte două confruntări. Podiumul 4WD a fost completat de  Alin Neagoe (Subaru Impreza). La clasa mașinilor cu tracțiune pe două roți (2WD), Daniel Pohariu (Renaul Clio Williams) a fost cel mai rapid în calificări și sferuri de finală. În prima semifinală, Daniel Pohariu l-a învins apoi pe Dragoș Popa (Dacia Logan), iar în cea de-a doua semifinală Alex Ardelean (Suzuki Swift Sport) a trecut, în două manșe, de Ioan Rogoz (Opel Corsa). În marea finală de la clasa 2WD, Alex Ardelean a câștigat primele două manșe din duelul direct cu Daniel Pohariu și a câștigat Sibiu Rally Challenge pe macadam. Podiumul clasei 2WD a fost completat de Dragoș Popa care a trecut în finala mică de Ioan Rogoz.

„Circuitul de rally cross va rămâne și în programul ediției viitoare a acestui festival. Am văzut dueluri spectaculoase aici și vom avea  în cadrul Sibiu Rally Challenge și provocări pe macadam. Aceasta a fost prima ediție a festivalului dedicat sporturilor cu motor, dar ne gândim deja la anul viitor și deja am început să lucrăm la un program și mai atractiv pentru spectatori”, a spus Sorin Itu, organizatorul evenimentului.

Etichete: