fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

Răzvan Popescu este noul director general al Romgaz

Răzvan Popescu este noul director general al Romgaz

Fostul director economic al SNGN Romgaz SA Răzvan Popescu va ocupa funcția de director general în următoarele patru luni.
Consiliul de Administrație al producătorului național de gaz a stabilit interimatul pentru perioada 17 august – 17 decembrie 2022. Răzvan Popescu va fi interimar într-un moment cheie ținând cont că partenerul OMV Petrom se pregătește pentru a lua în 2023 decizia de investiție pentru exploatarea gazelor la Marea Neagră.

Jude rămâne adjunct.
Fostul director general, Aristotel Jude, va rămâne director general adjunct. Acesta preluase la începutul anului trecut funcţia de CEO al Romgaz, după revocarea fostului şef Adrian Volintiru. Mandatul său a fost prelungit cu patru luni, până în 16 august.
Funcția de director economic va fi ocupată de Andrei Bobar, care a mai lucrat anterior în Romgaz ca director economic interimar, director Direcţia Financiară, Serviciu Raportare Financiară şi Metodologii Contabile.

Răzvan Popescu a fost Chief Financial Officer (Director Economic) al Romgaz începând cu 14 decembrie 2020. Anterior, timp de opt ani, a fost arbitragist principal în cadrul Băncii Naționale a României (BNR). Între iunie 2007 și februarie 2010 el a fost agent pentru servicii de investiții financiare la SSIF Vienna Investment Trust.

Concitadin cu ministrul Energiei
Răzvan Popescu a absolvit în anul 2000 Colegiul Național Traian din Drobeta Turnu Severin din județul Mehedinți, de unde provine și ministrul Energiei, Virgil Popescu. În 2004 el a absolvit Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de valori din cadrul Academiei de Studii Economice București. În 2010 a obținut și o diplomă de participare de la London School of Economics pe tematica „Piețe de capital, Modelare, Clase de active financiare”. Totodată, are un Master în Ştiinţe la Cass Business School, realizat între 2010 și 2011. În prezent, este doctorand în cadrul Council for Doctoral Studies (CSUD) din ASE (început în 2018).

Etichete:

Recomandam sa citesti si