fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Medias

Răzvan Pleșca este convins că acest sezon va fi dus la bun sfârșit

Președintele Clubului Gaz Metan, Ioan Mărginean, alături de cei doi căpitani ai echipei, Marius Constantin și Răzvan Pleșca, au susținut miercuri o conferință de presă. Principalul subiect abordat a fost acela al situației create de starea de urgență decretată în România la jumătatea lunii martie. Astfel, Președintele Ioan Mărginean a explicat că a cerut administratorului judiciar să avizeze planul de intrare în șomaj tehnic, pe care l-a depus la Inspectoratul Teritorial de Muncă.

Marius Constantin a vorbit și el despre situația actuală, care înseamnă antrenamente acasă, cărți, filme. Căpitanul Gazului Metan crede că sezonul ar trebui să se termine pe teren și a transmis totodată un mesaj pentru suporteri și nu numai.

„Este o perioadă complicată pentru toată lumea din cauza izolării, fiecare își găsește acasă tot felul de activități pentru ca timpul să treacă mai repede. Încerc să facă antrenamentele care se pot face acasă, orice sportive profesionist are anumite exerciții pe care le poate efectua în aceste condiții. Mi se pare normal ca meciurile din campionat chiar dacă vor fi într-un timp mai comprimat. Un mesaj pentru suporteri ar fi să stea acasă pentru ca această perioadă să treacă mai repede.”, a transmis Marius Constantin.

La rândul său, Răzvan Pleșca este convins că acest sezon va fi dus la bun sfârșit, iar meciurile se vor disputa chiar dacă campionatul se va prelungi până în luna iulie, sau chiar august.

„Noi ne antrenăm în  această perioadă și încercăm să ne menținem în formă. Este un moment greu în istoria acestui club, dar suntem încrezători că vom depăși și vom trece cu bine peste starea de această dată. Sperăm să reușim să diminuăm cât mai mult din pierderile financiare, astfel încât nimeni să nu rămână cu restanțe. Cu siguranță că se va încheia și acest sezon, chiar dacă poate că acest lucru nu se va termina în luna iunie. Este un moment greu, dar noi cei de la Gaz Metan și mă refer aici la jucători, suporteri, staf am mai trecut prin momente grele și important este cum depășim această criză. Acum putem arăta cât suntem de solidari și înțelegători suntem.”, a spus Răzvan Pleșca.

Etichete:

Recomandam sa citesti si