fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Raul Opruț, jucătorul echipei A.F.C. Hermannstadt, convocat în lotul echipei naționale de fotbal a României U21

Raul Opruț, jucătorul echipei A.F.C. Hermannstadt, convocat în lotul echipei naționale de fotbal a României U21

Raul Opruț a fost convocat în lotul echipei naționale de fotbal a României U21! Fundașul lateral a fost convocat de selecționerul Adrian Mutu în lotul pentru partidele cu Ucraina și Malta, contând pentru calificarea la EURO 2021.

Tânărul jucător a mai fost convocat și în perioada 3-5 august 2020, de selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Adrian Mutu, în stagiul de pregătire la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, unde era programat și un meci amical cu Farul Constanța.

Cei 24 de jucători din lotul U21 pentru cele două partide din luna octombrie –

Portari: Andrei Vlad (FCSB), Teodor Axinte (Politehnica Iaşi) şi Marian Aioani (Chindia Târgovişte).

Fundaşi: Denis Haruţ şi Andrei Chindriş (ambii de la FC Botoşani), Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova), Alexandru Paşcanu (SD Ponferradina), Raul Opruţ (Hermannstadt), Radu Drăguşin (Juventus Torino), Virgil Ghiţă şi Radu Boboc (ambii de la FC Viitorul Constanţa).

Mijlocaşi: Cătălin Itu şi Claudiu Petrila (ambii de la CFR Cluj), Marius Marin (AC Pisa), Tudor Băluţă (Brighton), Darius Olaru (FCSB), Ion Gheorghe (FC Voluntari), George Cîmpanu (FC Botoşani), Denis Drăguş (Crotone), Andrei Ciobanu şi Alexandru Măţan (ambii de la FC Viitorul Constanţa).

Atacanţi: Louis Munteanu (Fiorentina), George Ganea (FC Viitorul Constanţa) şi Valentin Costache (CFR Cluj).

Pe listă adiţională de jucători, în cazul în care va fi nevoie de înlocuirea vreunuia dintre fotbaliştii convocaţi, se află Horaţiu Moldovan (UTA Arad), Baiaram Ştefan şi Vladimir Screciu (ambii de la Universitatea Craiova), Adrian Petre şi Gabriel Simion (ambii de la FCSB), Ricardo Grigore (Dinamo Bucureşti), Mihai Velisar (Gaz Metan Mediaş), Nicolae Carnat (Sepsi OSK Sf. Gheorghe), Alexandru Vodă (FC Hermannstadt) şi Carlo Casap (FC Viitorul Constanţa).

Etichete:

Recomandam sa citesti si