fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Raul Opruţ, fundaşul echipei FC Hermannstadt, a părăsit cantonamentul naţionalei U21

Raul Opruţ, fundaşul echipei FC Hermannstadt, a părăsit cantonamentul naţionalei U21

Raul Opruţ, fundaşul de la FC Hermannstadt,  s-a lovit la umăr în partida de la Kiev, chiar înainte de finalul primei reprize, şi nu a mai putut continua. Sâmbătă, la revenirea în ţară, el a efectuat un RMN şi s-a constatat că nu va putea fi recuperat în timp util până la meciul cu Malta. În acest condiţii, s-a decis ca el să plece la Sibiu pentru a intra acolo în procesul de recuperare.

Selecţionata Under 21 a efectuat, sâmbătă seară, un prim antrenament premergător jocului cu Malta. Jucătorii care au evoluat cel puţin 45 de minute în Ucraina s-au pregătit separat, efectuând un antrenament de refacere. Ceilalţi s-au pregătit intens cu exerciţii de pasare, trasee tactice şi, la final, un joc şcoală pe teren redus.

„Așadar, Raul a revenit la Sibiu și sperăm ca acesta să se recupereze în timp util pentru meciul cu UTA din Liga I.”, transmit reprezentanții Clubului A.F.C. Hermannstadt.

România U21 a fost învinsă, cu scorul de 1-0, vineri, în deplasare, de Ucraina, şi va evolua, marţi, de la ora 21.00, la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile Campionatului European din 2021.

Etichete:

Leave a Comment