fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Raluca Turcan trăiește din amintiri

Cu o activitate parlamentară extrem de slabă, deputatul Raluca Turcan încearcă să se remarce la Sibiu, unde conduce organizația județeană a PNL. Nu are alte motive de laudă decât perioada de glorie în care a fost vicepremier și diversele ordonanțe de urgență ale Guvernului PNL-PSD-UDMR, pe care le transformă în subiecte de conferințe de presă.

La ultima întâlnire cu mass-media, a ținut să depene amintiri din vremea în care era ministru al Muncii și, totodată, viceprim-ministru în Guvernul Orban. A fost, fără îndoială, apogeul carierei sale politice, de care nu se satură să mai vorbească.

”Puterea executivă îți dă putere de reacție și de implementare mai rapidă. De aceea, în acea perioadă, foarte multe proiecte au fost demarate, unele dintre ele finalizându-se”, a explicat deputatul ex-ministru.

Gesticulând și fâstâcindu-se în fața microfoanelor, Raluca Turcan a avut plăcerea să le explice jurnaliștilor: ”Nu uitați că am parcurs perioada de vicepremier în Guvernul României în timpul pandemiei! Ori, în timpul pandemiei, au existat idei și proiecte finalizate rapid. Și mă refer la dotarea cu tablete pentru unitățile școlare, proiect inițiat de vicepremierul Raluca Turcan, împreună cu ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloș. Proiect inițiat de dotare cu echipamente medicale pentru instituțiile sanitare, inițiat de vicepremierul României Raluca Turcan, împreună cu ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș”. Și-a presărat povestea cu chicoteli, pentru a nu părea atât de penibilă vorbind despre ea la persoana a III-a.

În concluzie, acestea sunt marile realizări ale reprezentantei PNL Sibiu din 2020 încoace, de când sibienii au trimis-o în Parlamentul României. În doi ani și jumătate, a reușit să adreseze doar două interpelări (la Ministerul Muncii și Ministerul Transporturilor) și să ia cuvântul în 19 ședințe ale Camerei Deputaților. În rest, a semnat, împreună cu toți colegii săi din grupul parlamentar PNL, niște propuneri legislative.

Etichete:

Recomandam sa citesti si