fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica Sănătate

Raluca Turcan: SCJU Sibiu se află pe lista unităților colaboratoare pentru elicoptere

Raluca Turcan: SCJU Sibiu se află pe lista unităților colaboratoare pentru elicoptere
Spitalul Județean din Sibiu va putea participa, prin medicii și asistenții de la UPU-SMURD, la activitatea noilor elicoptere operate de Inspectoratul General de Aviație, în mod deosebit în zonele montane, ca urmare a deciziei pe care a adoptat-o astăzi Guvernul.
Practic, astăzi s-a aprobat lista operatorilor medicali și cea a unităților colaboratoare pentru elicoptere, iar Spitalul Județean din Sibiu a fost inclus, alături de Spitalul Județean de Urgență Brașov, în vederea operării unui nou elicopter care va fi amplasat în localitatea Victoria.
Mulțumesc, în numele comunității sibiene, premierului Florin Cîţu pentru receptivitate și ministrului Afacerilor Interne (în subordinea căruia se află Inspectoratul General de Aviație) pentru susținerea inițiativei. Am încredere că, asociat eforturilor Consiliului Județean Sibiu, gestul nostru de azi, din Guvern, va însemna servicii mai bune pentru sibieni.”, a scris ministrul muncii și protecției sociale, Raluca Turcan, pe o rețea de socializare.
Etichete:

Recomandam sa citesti si