fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Raluca Turcan: Premierul Florin Cîțu are tot sprijinul PNL

Raluca Turcan: Premierul Florin Cîțu are tot sprijinul PNL
Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a anunțat prin intermediul paginii personale de Facebook că, Partidul Național Liberal îl va susține în continuare pe Florin Cîțu. Deputatul PNL Sibiu a subliniat că își dorește încetarea acestor tensiunii între membrii coaliței de guvernare.
„Coaliția trebuie să revină la normal și la funcționalitate cât mai repede. Știu că oamenii așteaptă de la politicieni să nu spună lucruri care se știu foarte bine, însă aici suntem, după 30 de ani în care lucruri necesare care trebuiau făcute au fost amânate.
Suntem în punctul în care există un singur lucru de spus pe care îl știe toată lumea: coaliția trebuie să revină cât mai repede la lucrurile importante pe care le-a promis, la eliminarea inechităților din salarizare, la realizarea pensiilor bazate pe contributivitate, la schimbarea felului în care statul acționează în domeniul asistenței sociale, la digitalizarea administrației.
Sunt priorități arhicunoscute pe care și le-a asumat această coaliție și sunt priorități pe care PNL le va realiza, iar premierul Florin Cîțu are tot sprijinul PNL.
Am suficientă experiență politică să știu că nu există parteneriate politice perfecte. Întotdeauna vor fi dispute, tensiuni, înțelegeri diferite asupra aceluiași lucru, simplu la prima vedere. Cu toate acestea, USRPLUS și UDMR sunt cei mai buni parteneri posibili pentru PNL. Un guvern minoritar trebuie evitat și orice sprijin al PSD exclus.
Am beneficiat de sprijinul colegilor din USRPLUS și, chiar în ciuda momentelor în care am avut puncte de vedere diferite, sper să ne sprijinim în continuare, pentru că avem niște lucruri promise de realizat. Îmi doresc și le doresc colegilor mei să trecem cât mai repede peste tensiuni și să revenim la ceea ce oamenii așteaptă și noi ne-am asumat să facem.”, a transmis Raluca Turcan.
Etichete:

Recomandam sa citesti si