fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Raluca Turcan: Ministrul Educaţiei a atins cota de jos a meschinăriei politice!

Deputatul Raluca Turcan, îi atrage atenția ministrului Educației Remus Pricopie, legat de modul în care acesta, evită să îşi asume responsabilitatea în cazul fetiţei accidentate în sala de sport.

“Cât de meschin poate să fie ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, ca după doi ani şi jumătate de mandat să dea vina pentru lipsa sălilor de sport din şcoli pe vechea guvernare, pe faptul că odată cu introducerea clasei pregătitoare s-au desfiinţat sălile de sport şi laboratoarele din şcoli! Împrospătez memoria ministrului Remus Pricopie cu amănuntul că doar într-un singur an s-a suprapus clasa pregătitoare cu clasa I şi numai atunci a existat o aglomerare a şcolilor. Însă acel an a trecut, iar ministrul Pricopie a fost preocupat cu urmărirea câştigătorilor la licitații în loc să rezolve problemele de infrastructură şcolară. Aşadar, solicit ministrului Pricopie să nu mai caute false argumente și să dispună urgentarea anchetei în cazul accidentului de la Şcoala ‘I.G.Duca’ din Capitală, să se ocupe de identificarea responsabililor exact acolo unde este cazul şi de rezolvarea problemelor din şcolile care se află în situaţii similare…

Nu este normal ca o elevă să se accidenteze în timpul orei de sport! Nu este normal să avem şcoli fără săli de sport! Nu este normal să avem un ministru care foloseşte un discurs politicianist ieftin pentru un accident dintr-o şcoală. Doi ani şi jumătate de mandat ai PSD şi ai ministrului Pricopie au însemnat indiferenţă crasă faţă de problemele din şcoală românească.”
Raluca Turcan
Vicepreședinte PNL

Etichete:

Recomandam sa citesti si