fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Raliul Sibiului ”deschide balul” etapelor de macadam din Campionatul Național

Sibiu Racing Team a reușit să atragă un sponsor extrem de important pentru Raliul Sibiului: compania Bilstein. Producătorul din industria automotive este partener principal în competiția automobilistică ce se va desfășura în perioada 14 – 15 iulie.
”Noutatea ediției din acest an a Raliului Sibiului este faptul că avem un partener-forță: Bilstein”, a subliniat Horațiu Baltador, președintele Sibiu Racing Team, în conferință de presă de astăzi. Acesta a apreciat sprijinul autorităților publice locale în stabilirea locațiilor pentru probele speciale și service, precum și în alte probleme organizatorice.

Începe o tradiție

Prima companie străină care a investit în România, Bilstein, are trei fabrici în Sibiu. ”Peste câteva zile, Bilstein aniversează 27 de ani de existența la Sibiu. De-a lungul anilor, am încercat să fim prezenți în comunitatea locală, ca sponsori, la evenimente culturale și sportive ale orașului. Sperăm ca această colaborare cu organizatorii Raliului Sibiului să devină o tradiție”, a declarat Radu Betea, director general Bilstein.

Continental și Autoklass

Alte două companii cu profil auto și automotive sunt sponsori pentru Raliul Sibiului 2023: Continental și Autoklass. ”În viziunea noastră, mobilitatea, tehnologia și pasiunea de a câștiga sunt trei elemente definitorii ale Raliului Sibiului. De fapt, sunt trei elemente și valori pe care le avem în comun. Ne dorim să sprijinim un eveniment cu tradiție în comunitatea sibiană”, a declarat Georgiana Goția, reprezentant Continental.
Un sponsor deja tradițional pentru Raliul Sibiului este Autoklass. ”Ne-am implicat în acest eveniment sportiv începând cu 2017. Autoklass este și sponsor, și prieten pentru Sibiu Racing Team”, a menționat Gabriel Negrilă, director Autoklass Sibiu.

Raliul atrage mulți turiști

Adrian Bibu, administratorul public al județelui Sibiu, a felicitat sponsorii evenimentului sportiv pentru implicarea în viața comunității. ”La nivel mondial, marile orașe plătesc foarte mulți bani ca să poată găzdui un eveniment sportiv pe partea de moto-sport pentru că acesta atrage mulți turiști. Mă bucur că la Sibiu avem continuitate și că Raliul Sibiului crește de la an la an”, a remarcat Adrian Bibu.

Etalon de organizare

Ioan Badiu, vicepreședintele Federației Române de Automobilism Sportiv, apreciază că Raliul Sibiului este un etalon în privința organizării. În cadrul Campionatului Național de Raliuri, care cuprinde patru etape de asfalt și patru etape de macadam, Raliul Sibiului ”deschide balul etapelor de macadam”, spune Ioan Badiu.

Raliul Sibiului ”deschide balul” etapelor de macadam din Campionatul Național

Raliul Sibiului ”deschide balul” etapelor de macadam din Campionatul Național