fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Raiffeisen BANK continuă ca partener și susținător al BC CSU SIBIU

Raiffeisen BANK continuă ca partener și susținător al BC CSU SIBIU

Raiffeisen Bank, una dintre cele mai puternice bănci care activează pe piața din România, continuă parteneriatul cu BC CSU Sibiu. Recunoscută pentru modul în care sprijină și se implică în comunitățile în care activează, Raiffeisen Bank se alătură familiei galben-albastre, sprijinind creșterea performanțelor echipei noastre.

Început în sezonul 2018/2019, parteneriatul dintre BC CSU Sibiu și Raiffeisen Bank s-a consolidat treptat și continuă să reprezinte unul strategic pentru echipa de seniori a Clubului nostru.

”Ne aflăm la debutul unui nou sezon extrem de dificil, marcat de ultimele luni pline de provocări pentru toate sectoarele de activitate, dar ne bucurăm enorm de mult că reușim, mai departe, să continuăm parteneriatele cele mai solide. Suntem mândri să avem Raiffeisen Bank alături, pentru al 3-lea sezon consecutiv și sunt sigur că vom reuși împreună performanțe notabile”, a declarat Horațiu Floca, directorul BC CSU Sibiu. De partea cealaltă, reprezentanții Raiffeisen Bank au declarat: „2020 a fost fără îndoială un an cu totul neobișnuit și imprevizibil. Incertitudinea continuă să fie mare. Raiffeisen Bank a încercat și a și reușit să continue parteneriatele sale pe termen mediu și lung. Continuăm să sprijinim și să încurajăm clubul BC CSU Sibiu pentru a-și crește performanțele în aceste condiții cu totul speciale”.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si