fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Radu-Ioan Neacșu- unul dintre cei mai apreciaţi medici din cadrul Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu

Locotenentul colonel Radu-Ioan Neacșu, medic primar în specialitatea chirurgie oro-maxilo-facială și Șef compartiment medical la Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu este una dintre cei mai apreciate cadre medicale din județul nostru.

Pentru acesta, latură a medicinei, mereu dinamică și în permanentă evoluție, îi oferă mari satisfacții în plan profesional.

Este absolvent în anul 2000 al Facultății de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București, specializarea stomatologie și în anul 2005 al Facultății de Medicină Generală, specializarea medicină generală, din cadrul aceleiaşi universități. Acest doctor se implică cu dăruire în soluționarea unor cazuri dificile de chirurgie O.M.F.

Consideră că participarea continuă la cursuri, stagii și congrese în acest domeniu reprezintă întotdeauna o resursă inepuizabilă de a învăța și de a valida munca pe care o depune cu responsabilitate în fiecare zi. Dintre acestea, stagiul de pregătire în chirurgia anomaliilor dento-maxilare desfășurat în Ferrara (Italia), în anul 2006, a pregătit calea unor intervenții complexe. În urma achiziţiei de către spital de instrumentar tot mai variat pentru chirurgie ortognată, alături de colegul său, doctor Metea Alexandru, medic specialist în chirurgie oro-maxilo-facială, a contribuit la ameliorarea fizionomiei și funcționalității aparatului dento-maxilar al unui număr tot mai mare de pacienți.

Efectuând în cadrul compartimentului O.M.F reconstrucții osoase prin diverse procedee chirurgicale, inclusiv grefe osoase de la distanță, din creasta iliacă (șold), domnul doctor a abordat cu succes o etapă din tratamentul pacienților cu edentație.

“Suntem mândri că face parte din echipa Spitalului Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” Sibiu și îi urăm cu ocazia admiterii recente la un program de studii universitare de doctorat mult succes în pregătire!”, transmit reprezentanții spitalului.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si