fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Racolările continuă. Încă un primar și un viceprimar au trecut la PSD.

În plin sezon al transferurilor politice, PSD Sibiu anunță două achiziții importante: viceprimarul orașului Miercurea Sibiului și primarul comunei Roșia. Cei doi vor candida la funcția de primar din partea social-democraților.

Ioan Ludoșan, viceprimarul PNL din Miercurea Sibiului, și-a făcut bine calculele în privința șanselor pe care le-ar avea la scrutinul din 9 iunie. ”Sunt profesor de matematică-informatică, științe exacte, unde nu poți să minți, de aceea niciodată nu am mințit oamenii și le spun acum că, alegându-mă pe mine ca primar, împreună cu echipa de consilieri pe care o propun, vom reuși să facem din Miercurea Sibiului, într-adevăr, un oraș european. Am ales echipa PSD pentru că PSD este un partid mare, un partid important, serios, care întotdeauna a sprijinit oamenii și comunitățile din care aceștia fac parte”, afirmă Ludoșan, citat de Bogdan Trif, pe pagina sa de facebook.

Racolările continuă. Încă un primar și un viceprimar au trecut la PSD.

Primarul comunei Roșia, ales din partea PMP, a făcut pasul în barca PSD în semn de recunoștință pentru ajutorul pe care i l-au oferit ” președintele PSD, Bogdan Trif, și conducerea PSD Sibiu atunci când comuna a avut nevoie de sprijin”. Miza este mare în comuna Roșia, care are peste 6.000 de locuitori. Voturile sunt importante pentru candidatul PSD la președinția Consiliului Județean.

La nivel declarativ, ”racolarea” primarilor și a viceprimarilor se face în intereseul cetățenilor. ”Împreună, vom fi mai puternici și am certitudinea că vom reuși să realizăm ceea ce și-a propus primarul pentru locuitorii din comună” – acesta este mesajul președintelui PSD Sibiu, Bogdan Trif, pentru proaspeții transferați în ”echipa PSD”.

Etichete:

Recomandam sa citesti si