fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

PSD Sibiu: Oameni condamnați penal și informatori ai Securității, în PNL Sibiu (C.P.)

De curând, domnul Alexandru Dumbravă, vicepreședintele PNL Sibiu, promovat de liberali ca viceprimar al Sibiului, a cerut o înțelegere cu procurorii, și-a recunoscut culpa penală și a primit doar 2 ani și 3 luni cu suspendare. Domnul penelist Dumbravă, fără pic de rușine, s-a dus la Roșia, să-și exercite funcția de director al școlii, pentru a-i învăța, probabil, pe elevi sau profesori și cum pot fura din banul public. Un adevărat model PNL pentru elevi!

Domnul Eugen Iordănescu, informator dovedit al Securității comuniste, cu decizie confirmată definitiv și irevocabil de o instanță judecătorească, a fost ținut ca și consilier și sfătuitor al doamnei Daniela Cîmpean, nelipsit de lângă ea la toate evenimentele, deși avea această patalama de informator. Președinta Consiliului Județean (CJ) s-a debarasat de el forțată de acțiunea procurorilor care l-au reținut preventiv 24 de ore și l-au pus sub acuzare, printre altele, pentru trafic de influență la o instituție din subordinea CJ.

Tot Daniela Cîmpean a susținut-o – și s-a afișat ostentativ cu ea – pe doamna Liliana Coldea la șefia Spitalului Clinic Județean de Urgență, deși corpul de control al ministrului Sănătății a relevat, printr-un raport, că au fost grave nereguli la concursul în urma căruia Coldea a devenit manager, spitalul județean aflându-se în subordinea Consiliului Județean. A urmat pandemia, iar Sibiul a ocupat locul 1 la numărul de morți, în țară. A fost nevoie ca același ministru al Sănătății să vină în inspecție la Sibiu, împreună cu doamna Turcan, să-i ceară public demisia și să facă presiuni ca doamna Coldea să fie înlăturată. Prea târziu, pentru că prostul management de la spitalul județean a avut consecințe grave, pe care le-au decontat sibienii!

Mai nou, colegul nostru din Brădeni, Dan Braga, a fost amenințat și bătut în stil mafiot pentru a-l determina să renunțe la candidatura pentru Primărie. Atât doamna Turcan, cât și ceilalți membri din conducerea PNL cunosc bine situația din Brădeni și aleg să-și protejeze cu orice preț colegul.

E greu de crezut că cineva care a fost în stare, încă din 2019, să mintă atât de grosolan sibienii că există finanțare asigurată pentru construirea noului spital județean va lua măsuri în cazul din Brădeni! Suntem convinși că există mulți oameni cinstiți și de bună-credință în PNL Sibiu. Îi cerem președintelui organizației județene PNL Sibiu să ia măsuri politice în cazul de față, pentru ca situația din Brădeni să nu degenereze și să nu se ajungă la alte lucruri, mult mai grave!

Din păcate, ultima declarație a PNL Sibiu, că ”nu face zid” în fața penalilor din partid și că nu va tolera niciodată încălcarea legii, rămâne la stadiul de lozincă. Realitatea este cu totul alta!